Actualitate

Șoferi cuminți în ziua celor 40 de mucenici

todaymartie 10, 2023 73

Background
share close

Șoferi cuminți au descoperit în trafic polițiștii hunedoreni. Motivul? În zi de sărbătoare au ales să fie echilibrați și să evite condusul după consumul a 40 de pahare.

Aseară, polițiștii hunedoreni au desfășurat o acțiune de control în trafic, ce face parte dintr-o campanie națională de prevenție a accidentelor rutiere cauzate de conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe ilicite.

Au fost efectuate 350 de testări privind consumul de alcool și substanțe psihoactive, fiind constatat un singur rezultat pozitiv pentru consum de alcool, șoferului în cauză fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Timișorean reținut pentru o serie de tâlhării, pe raza municipiului Deva

Deva. Bărbat reţinut preventiv de poliţişti, pentru tâlhărie calificată, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva, în colaborare cu polițiști timișoreni, au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Timișoara, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, în noaptea de 28 februarie 2023, pe raza municipiului Deva. UN adevărat lanț de tâlharii, explicate […]

todaymartie 9, 2023 56

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%