Actualitate

Șoimuș: Grav accident de circulație. Un bărbat a rămas încarcerat

todayaugust 28, 2023 843 2

Background
share close

Grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în zona localității Șoimuș. Un bărbat de 69 de ani a rămas încarcerat și a avut nevoie de intervenția pompierilor din Deva. Șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit de pe partea carosabilă, lovindu-se de partea de susținere a autostrăzii. La sosirea echipajelor de salvare, bărbatul era conștient, după extragerea acestuia din mașină a fost transportat la Serviciul de Urgență din Deva. Polițiștii au dirijat traficul care nu a fost blocat în urma accidentului. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

Pompierii Detașamentului Deva au intervenit, în jurul orei 14.00, pentru salvarea unei persoane încarcerate în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Șoimuș spre Oradea, pe DN 76.
În accident a fost implicat un autoturism care se deplasa dinspre Deva spre Brad, iar conducătorul auto a pierdut controlul direcției și a ieșit de pe partea carosabilă, lovindu-se de zidul de susținere a autostrăzii.
În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, iar la sosirea echipajelor de salvare era conștient și cooperant. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, se afla singur în autoturism. El a fost extras de către echipaje și a fost transportat cu ambulanța SMURD la UPU Deva.
În timpul intervenției pompierilor, circulația rutieră nu a fost întreruptă, dar s-a circulat alternativ, pe câte o bandă de circulație.

 

Sursă foto și video: ISU Hunedoara

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Timp liber

NOAPTEA MUZEELOR LA SATE la Complexul Memorial „Aurel Vlaicu”

 Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara, vă invită să participați la prima ediție a evenimentului NOAPTEA MUZEELOR LA SATE care va avea sâmbătă, 2 septembrie 2023, începând cu ora 18.00, la Complexul Memorial „Aurel Vlaicu”, sat Aurel Vlaicu, nr. 177, oraș Geoagiu, județul Hunedoara. Programul evenimentului este următorul: 18:00-24:00 – Vizitarea expozițiilor: Expoziția permanentă a muzeului Miniexpoziția „Doar astăzi mă poți admira!” Expoziție temporară […]

todayaugust 28, 2023 158

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%