Diverse

Somație asupra APA Prod din partea primăriei Deva

todayiunie 16, 2023 12

Background
share close
Primăria Deva a dat un termen de două săptămâni către APA PROD pentru a decolmata rețeaua de canale care colectează apele pluviale.   Somația scrisă vine cu scopul de a evita riscul de inundații a străzilor, trotuarelor sau a gospodăriilor din municipiul Deva. Administrația publică locală a cerut operatorului ca în termen de trei zile să trimită graficul, pe zile, cu zonele unde se vor efectua lucrările de decolmatare.

 

”Toată rețeaua de canale trebuie decolmatată în termen de două săptămâni, pentru a evita riscul de inundații a străzilor, trotuarelor sau a gospodăriilor din municipiul nostru. Administrația publică locală a cerut operatorului ca în termen de trei zile să trimită graficul, pe zile, cu zonele unde se vor efectua lucrările de decolmatare. Sistemul de canalizare al orașului trebuie curățat și întreținut, mai ales că ploile torențiale creează probleme”, a declarat primarul Florin Oancea.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Tânăr reținut, după ce polițiștii au găsit asupra lui un pistol adus din Germania

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut după ce în urma unor percheziții, a fost depistat un pistol pentru care nu deținea acte. Ieri, polițistii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în comuna Sântămărie-Orlea şi în municipiul Hunedoara, la locuinţele deţinute de  tânăr au găsit o armă neletală supusă autorizării, tip pistol, deținută fără drept de […]

todayiunie 16, 2023 76 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%