Timp liber

Spectacol pentru copii – „Magie în baloane de săpun” la Deva

todayoctombrie 11, 2023 13

Background
share close

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită duminică, 19 noiembrie, ora 11:00, la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”, unde, Minunații lui Verdini prezintă spectacolul pentru copii „Magie în baloane de săpun” .

Îi veți cunoaște pe Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela și Titi Coloriti! Avem și invitați mega-ultra-super-speciali: Magicianul Verdini și DJ BumBa, care vor deveni prietenii voștri, garantat! Fiecare dintre ei transmite o poveste, iar împreună învață cum să fie mai empatici, cum să îi accepte pe cei din jur, cum să transforme orice defect într-o calitate și cum să creadă în magie, indiferent de vârstă.

Ingredientele unui spectacol minunat sunt pregătite: momentele de magie ale lui Verdini, muzica originală a Minunaților, scenetele interactive cu mesaje educative pentru cei mici, multă bună dispoziție și… un final spectaculos plin de baloane de săpun.

Cu un scenariu conceput cu grijă pentru copii, revizuit și aprobat de psihologul Gabriela Maalouf, cu muzica originală semnată de compozitorul și producătorul muzical Robert Toma și cu regia semnată de actrița Tamara Roman, spectacolul „Magie în baloane de săpun” este o experiență pentru întreaga familie!

Prețul unui bilet este de 95 lei / 75 lei / 65 lei lei, în funcție de poziționarea locurilor în sală. Biletele se pot achiziționa online accesând următorul link  https://bilete.minunatii.ro/theater/bilete-magie-in-baloane-de-sapun-deva

Sursă: Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Filiala PNL Hunedoara joacă tare la nivel național!

Începând de astăzi, Heiuș Lucian este vicepreședinte al Curții de Conturi, un mandat acordat pentru o perioadă de 9 ani, conform legii. Lucian Heiuș este un nume pe care l-am auzit des în ultimul timp, nu numai pe plan local, ci și pe plan național. Și asta pe bună dreptate. Este unul dintre cei mai buni specialiști ai Partidului Național Liberal, un adevărat profesionist, o persoană cu o carieră impresionantă. […]

todayoctombrie 10, 2023 174 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%