Actualitate

Spiridușii cu epoleți ai lui Moș Crăciun sunt alături de o familie greu încercată

todaydecembrie 21, 2022 48

Background
share close

În săptămâna Naşterii Domnului, poliţiştii hunedoreni sunt alături de o familie victimă a violenţei domestice. Spiridușii cu epoleți ai Moșului au adus zâmbetul pe chipul a doi copii de 10 și 12 ani, care cresc alături de mama lor într-o locuință protejată din județul Hunedoara. 

Acesta este al treilea an consecutiv în care poliţiştii sunt alături, de sărbători, de cei doi copii şi de mama lor. Anul acesta, poliţiştii au reuşit cu sprijinul Crucii Roşii şi a unor oameni de bine să le ofere copiilor, pe lângă alimente şi dulciuri, şi ale cadouri mult dorite: echipamente sportive şi mingi de fotbal.

Gestul umanitar al poliţiştilor hunedoreni îşi propune să atragă atenţia asupra urmărilor dramatice ale violenţei în familie, dar şi asupra conștientizării victimelor acestui gen de infracţiuni cu privire la necesitatea de a sesiza Poliţia şi de a solicita emiterea ordinului de protecție provizoriu, atunci când situaţia o impune.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Atelierul lui Moș Crăciun deschis și astăzi la Orăștie

Această săptămână este una în care bucuria Crăciunului cheamă pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă la Atelierele lui Moș Crăciun. Primul eveniment a avut loc ieri, în Piața Victoriei din municipiul Orăștie . Despre ce se va întâmpla astăzi ne-a explicat Carmen Doboș, responsabil din cadrul primăriei municipiului Orăștie cu coordonarea Atelierelor.

todaydecembrie 20, 2022 90

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%