Actualitate

Sprijin financiar european pentru tinerii din județul Hunedoara!

todayoctombrie 9, 2022 22

Background
share close

Tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani vor primi sprijin financiar de până la 10.000 EUR pentru a pune în aplicare acțiuni locale în comunitatea lor, în regiunile din Uniunea Europeană cele mai afectate de tranziția către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

 Astfel, s-a lansat o cerere de candidaturi pentru proiectul EUTeens4Green, cofinanțat de Uniunea Europeană.

 Cererea se adresează tinerilor și grupurilor de tineri sau asociațiilor care locuiesc sau își au sediul într-una dintre regiunile vizate de tranziția justă. În cazul României, este vorba despre Gorj, Dolj, Hunedoara, Mureș, Galați și Prahova. Aceștia pot propune orice activitate care va implica comunitatea lor locală în tranziția verde.

Detalii puteți obține AICI

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

DĂM VIAȚĂ CAPITALEI DACIEI – târg de meșteșuguri , la Costești

  Astăzi este cea de-a doua zi a târgului de meșteșuguri „DĂM VIAȚĂ CAPITALEI DACIEI”, eveniment cultural, la prima ediție care se desfășoară în Costești , comuna Orăștioara de Sus. De la ora 14:00 se redeschid publicului, porțile evenimentului organizat de Centrul de Cultură și Artă a județului Hunedoara, Microregiunea Țara Hațegului-Ținutul Pădurenilor GAL, Mihai Eminescu Trust, Consiliul Județean Hunedoara și primăria comunei Orăștioara de Sus . Organizatorii  au chemat […]

todayoctombrie 8, 2022 62 1 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%