Actualitate

Sprijin financiar pentru pensionarii hunedoreni

todayiulie 5, 2022 506

Background
share close

41,8 milioane de lei, ajutor de la Guvern pentru pensionarii hunedoreni

În județul Hunedoara 59.719 pensionari au dreptul să primească ajutorul financiar de 700 de lei, potrivit O.U.G. 74 din iunie 2022. Suma totală acordată de Guvernul Nicolae Ciucă în acest sens pensionarilor hunedoreni care au venituri sub 2.000 lei și se află în evidențe în luna iulie este de 41,8 milioane lei.
Ajutorul financiar se acordă din oficiu, prin casele județene de pensii, iar pensionarii îl primesc o singură data.
Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții Casei Județenii de Pensii Hunedoara pentru a discuta despre acordarea ajutorului financiar guvernamental pentru pensionarii hunedoreni, dar și despre situația introducerii datelor din dosarele de pensii în sistemul digital, care urmează să fie folosit de Ministerul Muncii după finalizarea tuturor operațiunilor, în întreaga țară.
Pentru această etapă de digitalizare, la Casa Județeană de Pensii lucrează 25 de tineri angajați care vor prelucra informațiile din dosarele de pensie ale celor aproape 122.695 de pensionari hunedoreni.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Analiza rezultatelor la examene

Rezultatele examenele de la Evaluarea Națională și Bacalaureat analizate împreună cu inspectorii școlari Prefectul Județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a analizat luni, împreună cu inspectorii școlari rezultatele obținute în acest an la Evaluarea Națională și la Bacalaureat. În județul Hunedoara rata de promovabilitate a Bacalaureatului este de 73,8% (practic 588 elevi nu au reușit să obțină diploma), iar la Evaluarea Națională, 81,6% din numărul candidaților prezenți au obținut medii mai mari sau egale cu 5. Pe de altă parte, 188 […]

todayiulie 4, 2022 38 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%