Actualitate

Spune NU drogurilor în Geoagiu Băi

todayiulie 5, 2022 540

Background
share close

Acțiune antidrog în stațiunea Geoagiu Băi

Turiştii aflați în staţiunea Geoagiu Băi şi personalul unităţilor de alimentaţie publică au primit vizita polițiștilor, a jandarmilor și a celor de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (C.P.E.C.A.) Hunedoara. A fost o acțiune de informare cu privire la efectele și riscurile consumului de droguri și alcool, în cadrul unei acțiuni de informare, sensibilizare și conștientizare a populaţiei.
”Acţiunea a avut drept scop creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei cu privire la efectele nocive ale drogurilor şi alcoolului asupra sănătăţii. În cadrul acțiunii, reprezentanții autorităților au distribuit materiale informative și de promovare a serviciilor pe care C.P.E.C.A. Hunedoara le oferă persoanelor care au nevoie de ajutor, dar şi recomandări preventive şi informaţii cu privire la modalităţile pe care personalul teraselor sau barurilor le are la dispoziţie pentru a sesiza autorităţile, în cazul în care observă aspecte ce se pot circumscrie consumului ilegal sau traficului de substanţe psihotrope”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.
O acţiune informativ-preventivă asemănătoare avut loc săptămâna trecută, în incinta ştrandului municipal din Deva.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Mită pentru Gara din Deva

Mită la CFR pentru Gara din Deva! Fostul director al CFR Călători Timișoara, Florin Blăgilă, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție după ce a luat mită pentru Gara din Deva, aflată în plin proces de reabilitare Împreună cu Blăgilă au mai fost trimiși în judecată un om de afaceri, pentru dare de mită, precum și fiul acestuia, care ar fi înlesnit plata, iar acum este judecat pentru complicitate. […]

todayiulie 5, 2022 105 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%