Actualitate

Stâncă căzută omoară un șofer și rănește doi pasageri

todayoctombrie 2, 2022 417

Background
share close

„ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situații de urgentă generată de un accident rutier (o bucata de stâncă căzută de pe servant pe parbrizul unui autoturism) pe Defileul Jiului.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanța SMURD, 2 ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara, cu o autospeciala de lucru cu apa și spumă și o ambulanța SMURD și 2 ambulanțe SAJ Hunedoara, sosite în sprijin. În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani și două femei în vârsta de 60, respectiv 50 de ani. Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, ulterior fiind declarat decedat. Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fata locului, însă acestea au refuzat transportul la spital”, spun reprezentanții ISU Gorj.

Sursa ISU Gorj

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Aniversarea de 25 de ani a Tineretului Popular European

Aniversarea de 25 de ani a Tineretului Popular European s-a celebrat la București! La evenimentul desfășurat în perioada 28.09 - 02.10.2021, a participat și președintele TNL - Filiala Hunedoara, Ovidiu Boldor, împreună cu, Alex Dîlv, Vicepreședinte al Biroului Executiv TNL. Teme extrem de actuale au fost dezbătute de tinerii europeni, precum societatea digitală, criza energetică și politici pentru tineret. La eveniment au participat peste 130 de membri și alumni ai […]

todayoctombrie 2, 2022 51

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%