Actualitate

Starea a trei din copiii loviți aseară a impus transferarea lor la spitalul din Timișoara

todaydecembrie 22, 2022 341

Background
share close

[UPDATE]: 

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara ne-a informat că unul din copiii accidentați a pierdut lupta cu viața, decedând în această dimineață la spital. Copilul avea 11 ani și era internat la Spitalul din Petroșani pe secția de ATI.

În această situație încadrarea faptei se va extinde și pe ucidere din culpă pentru șoferul de 19 ani care a lovit în plin, un grup de copii aflați pe trecerea de pietoni.

 

[BREAKING NEWS]

În această dimineață, Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara a informat că trei din victimele accidentului de aseară au fost transportate de urgență la Timișoara. Alți doi copii au rămas internați la Spitalul din Petroșani și doar unul a fost externat.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, tânărul de 19 ani a fost reținut preventiv.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani ca fiind autorul accidentului rutier din Petroșani

Aproximativ la o oră de la producerea accidentului rutier din Petroșani, a fost prins șoferul care a lovit în plin grupul de copii pe trecerea de pietoni. Conform comunicatului emis de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, acesta ar fi un tânăr de 19 de ani depistat pe raza localității Aninoasa. Din cercetările inițiale s-a constatat că nu posedă permis de conducere. Bănuit de comiterea evenimentului rutier și pentru nedetinerea permisului […]

todaydecembrie 21, 2022 146

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%