Actualitate

Stația hidrometrică de pe Crișul Alb, reabilitată cu fonduri europene

todaynoiembrie 20, 2022 28

Background
share close

Prin Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene (FSUE), Administrația Bazinală de Apă Crişuri desfăşoară lucrări de reabilitare la stația hidrometrică Blăjeni pe râul Crişul Alb.

Astfel, sunt lucrări care vizează consolidarea şi refacerea malului stâng al Crişului Alb în localitatea Blăjeni; refacerea şi consolidarea malului stâng al Crişului Alb în localitatea Crişcior; precum și refacereaa şi consolitarea malului stâng al CrişuluiAlb în localitatea Mihăileni.

Oficialii Prefecturii Hunedoara spun că viiturile din ultimii ani au dus la erodarea malurilor, astfel că s-au impus următoarele lucrări de reabilitare: consolidări de mal cu gabioane, subzidire culee şi scară de acces. Lucrările sunt în desfăşurare, urmând a se finaliza până la sfârşitul anului in curs. Prin finanțarea FSUE sunt vizate şi lucrările calamitate în urma viiturilor din decembrie 2021.

Carmen PREDA

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Se dublează suma de bani pentru naveta elevilor

Știri pozitive pentru elevii care fac naveta la școală din altă localitate. Ministerul Educației a dublat suma de bani pentru transport necesară elevilor să ajungă la școală.  Se asigură o sumă forfetară lunară de 60 de lei/lună, pentru distanța de până la 3 km. Pentru distanțele ce depășesc 3 km, suma de 60 de lei/lună se suplimentează cu 6 lei/lună, pentru fiecare kilometru. Potrivit ministerului, „suma forfetară este neimpozabilă și […]

todaynoiembrie 19, 2022 35 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%