Actualitate

,,Stop accidentelor rutiere, viața are prioritate!’’

todaymai 12, 2023 44

Background
share close

,,Stop accidentelor rutiere, viața are prioritate!’’Activităţi de educaţie rutieră, destinate preşcolarilor, derulate de polițiști, la unităţi de învăţământ din Petroşani şi Deva.

În data de 11 mai 2023, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Petroşani au derulat activităţi de educaţie rutieră la două unităţi de învăţământ din localitate (nivel preşcolar, la care au participat peste 130 de preșcolari și 11 cadre didactice), în cadrul proiectului intitulat  ,,Stop accidentelor rutiere, viața are prioritate!’’

Activităţile au vizat formarea unor abilităţi privind deplasarea în siguranţă, pe drumurile publice, a preșcolarilor şi transmiterea către cei mici a unor informaţii utile referitoare la regulile de circulație şi necesitatea respectării acestora.

O activitate similară a avut loc, săptămâna trecută, la o unitate de învăţământ din Deva (nivel preşcolar), unde poliţiştii le-au explicat celor mici regulile de circulaţie şi le-au împărtăşit o parte din „tainele” activităţii lor în slujba comunităţii.

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Maialul Orăștian e plin de surprize anul acesta

Maialul Orăștian e plin de surprize anul acesta. Primăria municipiului Orăștie a anunțat programul celui mai așteptat eveniment al urbei. Trei zile de sărbătoare, 26, 27 și 28 mai vor fi prilej de reîntâlnire cu buna dispoziție și muzica artiștilor invitați anul acesta. Lista e generoasă și promite ca distracția să fie la cote maxime.   „Păstrăm tradiția oferind și anul acesta, atât cetățenilor orașului cât și turiștilor, atmosfera unui […]

todaymai 12, 2023 1639 6

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%