Diverse

Structurile M.A.I. – împreună pentru o COPILĂRIE ÎN SIGURANȚĂ

todaymai 30, 2023 65

Background
share close

 

MIERCURI, 31 mai a.c., structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Hunedoara invită copiii însoțiți de părinți, bunici, profesori sau prieteni în Piața Unirii din municipiul Deva, începând cu ora 11.00, pentru a sărbători împreună, în avans, Ziua Internațională a Copilului.

Activitatea face parte din Proiectul ,,COPILĂRIE ÎN SIGURANȚĂ”, inițiat de Biroul Siguranța Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, derulat în cursul lunii mai 2023, în parteneriat cu toate instituțiile M.A.I. județene ce au atribuții privind siguranța școlară, precum și cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Centrul de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara. În cadrul proiectului a fost organizat un concurs pentru toți preșcolarii și elevii (nivel primar și gimnazial) înscriși în unitățile de învățământ din județul Hunedoara, care a constat în realizarea unor desene – de către preșcolari și elevii claselor primare, respectiv eseuri – de către elevii claselor gimnaziale, cu tema: ,,Copilărie în siguranță”.

Miercuri va avea loc premierea câștigătorilor acestui concurs, multe surprize pentru cei mici, dar și prezentarea tehnicii din dotare și a specificului activității structurilor M.A.I. (poliție, pompieri, jandarmi, structurile antidrog și cele din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane).

Cu această ocazie, copiii îi vor cunoaște pe cei care depun eforturi zi de zi pentru o copilărie în siguranță și vor avea ocazia de vedea autospeciale de poliție (ale structurilor de ordine publică, rutieră, protecția animalelor, acțiuni speciale, criminalistică), precum și pe cele din dotarea pompierilor și jandarmilor.

 

 

 

Sursă: Comunicat IPJ Hunedoara

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Entități mici – Pericole mari: informații și recomandări generale pentru populație

  Neuroinfectia cu virus West Nile este o boala infectioasa produsa de virusul West Nile (VWN) care este transmis prin intepatura de tantar. La om, in majoritatea cazurilor (80%), infectia are manifestari subclinice, iar cand acestea sunt tipice, spectrul clinic si severitatea pot fi foarte variate. Persoanele în varstă si persoanele imunocompromise prezintă un risc mai mare de a dezvolta boala neuroinvazivă West Nile. Nu există profilaxie sau tratament specific […]

todaymai 30, 2023 67 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%