Actualitate

Sub temeiul legii, titluri de proprietate în zonele necolectivizate fără procese costisitoare

todaymai 16, 2023 58

Background
share close

 

E oficial: astăzi, proiectul de lege inițiat de Vetuța Stănescu, deputat PNL Hunedoara  legat de obținerea titlurilor de proprietate pentru zonele necooperativizate a fost promulgat de către președintele Klaus Ionhannis. Publicarea proiectului inițiat împreună cu deputatul PNL, Florin Roman aduce beneficii în favoarea celor care sunt îndreptățiți prin ceea ce aduce nou. Astfel, deputatul Vetuța Stănescu consideră că venind în sprijinul oamenilor, legea elimină procesele costisitoare și îndelungate.

La momentul votului exprimat în Parlament, Vetuța Stănescu declara următoarele despre proiectul său:

Prin adoptarea acestui proiect de lege, comisiile județene de fond funciar vor putea să aplice în mod unitar legea în ceea ce privește punerea în posesie și acolo unde se poate face dovada faptului că proprietarii terenurilor au plătit impozite pe acele terenuri și nu fac obiectul unor revendicări.

Inițiativa legislativă a cărui inițiator sunt vine în sprijinul oamenilor, care vor putea astfel să facă dovada legală a proprietății, vor putea accesa fonduri europene și vor putea dezvolta construcții pe terenurile lor, fiind proprietari și în acte.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

ANAF: 25 mai este termenul limită pentru depunerea declarației unice pentru persoanele fizice

Agenția Națională de Administrare Fiscală aduce aminte contribuabililor că mai sunt câteva zile până la expirarea termenului pentru depunerea Declarației Unice.  Săptămâna viitoare, pe 25 mai se împlinește termenul pentru  depunerea Declaraţiei Unice (DU) privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212). Declaraţia se completează şi se depune de către persoanele fizice care  în    anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de […]

todaymai 16, 2023 33

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%