Actualitate

Sudul județului Hunedoara sub cod portocaliu de ninsori abundente

todayaprilie 3, 2023 26

Background
share close

Sudul județului Hunedoara sub cod portocaliu pentru ninsori abundente, anunțate de către Administrația Națională de Meteorologie. La peste 1400 de metri , ninsorile își vor face simțită prezența, începând cu această noapte, când la ora 2:00, meteorologii au anunțat debutul codului portocaliu de vreme severă.

 

 

Sursă foto: https://www.meteoromania.ro/
Sursă foto: https://www.meteoromania.ro/

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 04 aprilie, ora 02 – 04 aprilie, ora 22
Fenomene vizate: ninsori abundente
Zone afectate: Carpații Meridionali și sudul Carpaților Orientali în special la altitudini de peste 1400 m

 

În Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Orientali va ninge abundent      (30…50 l/mp) și se va depune strat de zăpadă consistent în special la altitudini mai mari de 1400 m. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…60 km/h și vor fi perioade în care va fi viscol și vizibilitate scăzută.

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Programe de formare profesională organizate de AJOFM Hunedoara, în luna aprilie

AJOFM Hunedoara prognozează pentru luna aprilie  organizarea a 8 programe de formare profesională pentru şomerii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Cursurile sunt pentru următoarele domenii: Agent de securitate– 360 ore – 2 programe - Locaţiile de desfăşurare: Călan și Deva Tâmplar manual – 360 ore - Locaţia de desfăşurare: Deva Ajutor bucătar– 180 ore - Locaţia de desfăşurare: Penitenciarul Deva Îngrijitor spații verzi– 180 ore - […]

todayaprilie 3, 2023 79

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%