Actualitate

Sunt deschise consultările publice pentru #Tranziție Justă

todayaprilie 28, 2023 20 1

Background
share close
Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a dat startul consultărilor publice pentru Programul #TranzițieJustă. Județului Hunedoara îi sunt alocate 525,7 milioane de euro.
Tranziție Justă este un program  structurat pe 6 priorități dedicate atenuării impactului socio-economic al tranziției la neutralitatea climatică și o prioritate de asistență tehnică, cu alocare financiară distinctă.
Județul Hunedoara este singurul județ din țară care are 2 mecanisme de Investiții Teritoriale Integrate  și anume Moții, Țara de Piatră și Valea Jiului.
Sumele alocate vor sprijini dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului, recalificarea forței de muncă, dar și producția de energie verde și mobilitatea sustenabilă.
Perioada de consultare publică este de 2 luni, iar informații suplimentare pot fi găsite și în ghidul publicat pe site-ul Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.
Galerie Foto:
Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Se reabilitează sediul ISU Hunedoara prin PNRR

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Iancu de Hunedoara”, al județului Hunedoara, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, implementează proiectul „Reabilitarea energetică și modernizare sediu al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara”, nr. C5-B2.1.b-112, investiție ce beneficiază de finanțare alocată prin Apelul de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, și din fonduri naționale. Contractul de […]

todayaprilie 28, 2023 78

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%