Actualitate

Sute de permise și certificate de înmatriculare emise în doar o săptămână

todaynoiembrie 14, 2022 1 1

Background
share close

Peste 400 de permise de conducere și mai mult de 500 de certificate de înmatriculare au fost emise de SPCRPCIV Hunedoara din data de 7 noiembrie și până în 11 noiembrie. De asemenea, în vederea obținerii permisului de conducere, la proba teoretică au fost examinate 297 persoane, iar la proba practică au fost examinate 272 persoane.

Pe de altă parte, în cadrul SPCP Hunedoara au fost preluate peste 200 de cereri pentru eliberarea pașaportului electronic sau a celui simplu temporar și au fost eliberate peste 200 pașapoarte.

În această dimineață a avut loc ședința operativă susținută de prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, împreună cu reprezentanții structurilor de specialitate din cadrul Instituției Prefectului – Județul Hunedoara, pentru a discuta despre activitatea insituțională a fiecărui compartiment și serviciu.

Carmen COSMAN 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Casa în flăcări, la Petroșani

Un incendiu a cuprins o casă din municipiul Petroșani, iar pompierii sosiși de urgență la fața locului s-au luptat mai bine de două ore cu focul mistuitor. Pompierii petroșăneni au fost solicitați în această noapte pentru lichidarea unui incendiu anunțat într-o casă de pe strada Piscului, din municipiul Petroșani. La locul evenimentului s-au mobilizat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și […]

todaynoiembrie 14, 2022 9

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%