Actualitate

Tânăr beat si fără permis conduce pe drumuri publice ca pe moșia proprie

todaydecembrie 23, 2022 68

Background
share close

Ieri, un tânăr de 20 de ani din Hălmagiu, județul Arad nu a acordat prioritate și a provocat un accident în comuna Baia de Cris. Acesta, ieșind din parcarea unui restaurant nu a acordat prioritate unei autoutilitare conduse de un bărbat de 35 de ani din Vața de Jos care se deplasa regulamentar.

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara ne-a informat că :

„Poliţiştii rutieri au stabilit că cel aflat la volanul autoturismului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Hălmagiu, judeţul Arad, care nu poseda permis de conducere, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând, în cazul său, o valoare de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, cercetările au stabilit faptul că tânărului i-a fost încredințat autoturismul de un bărbat de 44 de ani, din comuna Hălmagiu (aflat în autoturism, în calitate de pasager), deși acesta știa că acesta nu poseda permis de conducere.”

Cei doi arădeni s-au ales cu dosar penal și  împotriva lor, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o perioadă de 24 ore. Cei doi urmează să fie prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoriei Brad, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

În ce condiții permite legea montarea de limitatoare de viteză. Ar fi schimbat cu ceva dinamica tragicului accident de la Petroșani?

Accidentul cumplit de la Petroșani, în care un copil și-a pierdut viața, iar alți cinci sunt internați în spital, a readus în discuție problema limitatoarelor de viteză care să reducă ”elanul” șoferilor ce apasă mult prea tare pedala de accelerație. O parte a localnicilor sunt de părere că cel puțin un astfel de limitator ar trebui montat și în zona în care s-a produs tragicul eveniment rutier, însă discuția în […]

todaydecembrie 23, 2022 59

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%