Actualitate

Tânăr de 19 ani din Petroșani arestat pentru 30 de zile pentru viol

todaynoiembrie 9, 2022 28

Background
share close

Un tânăr de 19 ani din Petroșani a fost reținut pentru 30 de zile pentru viol comis asupra unei femei de 79 de ani. În urma cercetărilor , acesta a fost identificat ca autor al infracțiunii de viol, denunțat pe 4 noiembrie. Tânărul este recidivist, iar femeia locuia singură și avea ușa descuiată, ceea ce a permis agresorului să intre în casă.

„În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, iar în urma cercetărilor, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani din  Petroșani, față de care au luat măsura de reținere, ulterior magistrații Judecătoriei Petroșani dispunând arestarea preventivă acestuia pentru 30 de zile” , a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Deputatul PNL Vetuța Stănescu, alături de mineri și energeticieni

Deputatul PNL de Hunedoara Vetuța Stănescu este alături de mineri și de energeticieni. În plenul Camerei Deputaților a votat împotriva legii de aprobare a ordonanței privind decarbonizarea sectorului energetic. Spune că ”am votat și voi vota orice demers care să prelungească activitatea minieră în cele patru mine din Valea Jiului și producerea de energie pe bază de cărbune la Paroșeni”. Declarația a fost făcută în contextul dezbaterii și adoptării Legii […]

todaynoiembrie 9, 2022 80

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%