Actualitate

Tânăr de 23 de ani din Uricani surprins în trafic rupt de beat

todaynoiembrie 17, 2022 37

Background
share close

Ieri , în timpul unui control de rutină, polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani care conducea un  autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest indica o valoare mult peste limita legală și anume 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru stabilirea alcoolemiei în urma recoltării probelor biologice.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice, a unui autovehicul , aflându-se în stare de ebrietate, cu îmbibație alcoolică peste limita legală.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un an și două luni vacanță la închisoare pentru conducerea autovechiculului sub influența alcoolului

Un bărbat de 46 de ani din Mărtinești condamnat la închisoare, a fost ieri identificat de către polițiștii orăștieni. Pe numele acestuia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Judecătoria Orăștie a decis condamnarea bărbatului pentru un an si două luni cu o pedeapsă privativă de libertate. După reținere, bărbatul a fost depus de polițişti în penitenciar,   în vederea executării pedepsei. […]

todaynoiembrie 17, 2022 297

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%