Actualitate

Tânăr de 24 ani reținut pentru tâlhărie în municipiul Hunedoara

todaynoiembrie 2, 2022 29

Background
share close

Aseară, într-un spațiu comercial din Hunedoara a fost solicitată o echipă a poliției, deoarece un tânăr a fost surprins furând obiecte din magazin. În momentul în care vânzătoarea l-a prins asupra faptului, acesta a devenit și agresiv.

Inițial polițiștii hunedoreni au stabilit continuarea verificărilor asupra tânărului la sediul Poliției Municipiului Hunedoara. La final au decis reținerea tânărului de 24 de ani din Hunedoara pentru 24 de ore cu întocmirea unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.

Acesta urmează să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Dumitru Andreșoi, considerat că are mai mare turmă de ovine din țară: „Să ajungem de la furcă la furculiță”

Dumitru Andreșoi, unul din cei mai mari oieri din România l-a însoțit sâmbătă, 29 octombrie,  pe prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, într-un tur prin expoziția Indagra  și  la discuțiile cu fermierii. Premierul le-a promis fermierilor că nu vor mai fi nevoiți să meargă cu valiza de acte când solicită un ajutor din agricultură.   Dumitru Andreșoi, președintele Asociației Crescătorilor de Ovine Dacia Hunedoara, a declarat: "Fiind om de afaceri nu-mi place […]

todaynoiembrie 1, 2022 374

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%