Actualitate

Tânăr de 34 de ani din Lupeni a dispărut

todayoctombrie 17, 2022 31

Background
share close

Sâmbătă, 15 octombrie poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni au fost  sesizați asupra dispariției unui bărbat de 34 de ani, din Lupeni  . Acesta a plecat în data de 14 octombrie , de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,66 m, greutate 60-70 kg., constituție atletică, păr tuns scurt și șaten, ochi verzi, prezintă semne particulare: o cicatrice de aproximativ 1 cm pe frunte și un tatuaj pe piciorul stâng.

La data plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, din material textil, pantaloni tip jeans, de culoare albastră, iar în picioare avea încălțăminte sport, de culoare albă.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării persoanei plecare voluntar de la domiciliu.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Atenție! Portal fals pentru plata rovinietei!

Atenție unde plătiți rovinieta, pentru că s-ar putea să vă treziți amendați, deși erați convinși că sunteți cu plata taxei la zi. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a depistat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro. CNAIR îi roagă pe conducătorii auto să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate […]

todayoctombrie 17, 2022 90

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%