Actualitate

Tânăr din Geoagiu prins drogat

todayiulie 13, 2022 463 4

Background
share close

„Marți, 12 iulie, la ora 03.17, pe strada Velența din municipiul Oradea,polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din Geoagiu, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea preliminară de drog” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Călin-Petru Marian, doi ani în fruntea Prefecturii Hunedoara!

Călin-Petru Marian, actualul prefect al Județului Hunedoara, a împlinit doi ani de când se află în echipa de conducere a Prefecturii Hunedoara. Venea din domeniul agricol, în luna iulie 2020, când a fost numit subprefect de Hunedoara prin Hotărâre de Guvern, iar ulterior prefect de Hunedoara. La ceremonia de învestire în funcția de subprefect, din data de 11 iulie 2020, a participat inclusiv ministrul afacerilor interne de la acea vreme, […]

todayiulie 12, 2022 446 5

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%