Actualitate

Tânăr din Petrila de 24 de ani reținut

todayoctombrie 20, 2022 16

Background
share close

Ieri un tânăr de 24 de ani din Petrila a fost reținut pentru furtul unei biciclete electrice. Agenții Secției de Poliție a municipiului Deva au fost sesizați că autori necunoscuți ar fi sutras o bicicletă electrică aflată în expoziție. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat autorul ca fiind un tânăr din Petrila care după furt a plecat spre localitatea de origine, conducând un autoturism închiriat.

La depistarea lui, în urma cercetărilor suplimentare, polițiștii au stabilit că acesta  nu poseda nici permis de conducere. Pentru furt calificat și conducere fără permis, el a fost reținut pentru 24 ore și urmează a fi prezentat magistraților parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Biblioteci stradale pentru acces liber către cărți

Albert Einstein spunea că ,,Educația este ceea ce rămâne după ce uităm tot ce am învățat la școală” și educația oricui trece printr-o bibliotecă. Pentru a facilita accesul liber către cărți, Centrul Județean de Excelență Hunedoara, condus de directoarea Cristina Vlad a inițiat un concurs adresat elevilor Liceului de Artă „Sigismund Toduță” din Deva pentru construirea de biblioteci stradale. Mai exact se caută machete prototip pentru realizarea ulterior de biblioteci […]

todayoctombrie 20, 2022 16

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%