Actualitate

Un tânăr rătăcit în Masivul Retezat a fost găsit decedat

todayoctombrie 16, 2022 61

Background
share close

Un tânăr de 28 de ani a decedat în zona Vârfului Păpușa din Masivul Retezat. Ieri, el a plecat solitar din grupul aparținător și a încercat o coborâre pe versantul abrupt nordic al Vârfului Păpușa. Acesta ar fi alunecat pe zăpada înghețată a unui jgheab, căzând în gol aproximativ 200 m.

Căutările au început aseară de îndată ce a fost dată alarma.  Efortul echipei Serviciului Salvamont a Consiliului Județean Hunedoara a fost îngreunat de condițiile meteo nefavorabile care au dus la întreruperea acțiunilor de căutare. În această dimineață,  căutările au fost reluate atât terestru cât și cu ajutorul unui elicopter. În cursul dimineții echipa salvamontiștilor a găsit persoana la cca 200 m sub linia crestei, decedată. Tânărul prezenta multiple traumatisme craniene și de coloana vertebrală, toate acestea incompatibile cu viața. Un salvator montan a fost lansat din elicopter în zona de abrupt de unde victima a fost extrasă și transportată la serviciul Institutului de Medicină Legală.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Proaspăt reales în fruntea Ligii Aleșilor Locali ai PNL, Mihai Irimie îndeamnă la unitate

Vineri, într-un cadru festiv, la Căminul Cultural din comuna Pui s-au reunit aleșii locali ai PNL filiala Hunedoara.  Prin vot liber exprimat , au reales la conducerea Ligii Aleșilor Locali , pe Mihai Gabriel Irimie, primarul comunei Șoimuș. Evenimentul a fost prezidat de către deputatul Vetuța Stănescu, președintele Organizației județene a Partidului Național Liberal, europarlamentarul Gheorghe Falcă, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, primarul municipiului […]

todayoctombrie 16, 2022 46 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%