Actualitate

Tânăr reținut, după ce polițiștii au găsit asupra lui un pistol adus din Germania

todayiunie 16, 2023 76

Background
share close

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut după ce în urma unor percheziții, a fost depistat un pistol pentru care nu deținea acte. Ieri, polițistii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în comuna Sântămărie-Orlea şi în municipiul Hunedoara, la locuinţele deţinute de  tânăr au găsit o armă neletală supusă autorizării, tip pistol, deținută fără drept de către acesta.

Din declarațiile acestuia, polițiștii au stabilit că arma și muniția aferentă au fost achiziționate în 2021, pe teritoriul Germaniei, apoi aduse în țară fără a fi declarate organelor vamale, continuând să le dețină fără drept. Totodată, cercetările au arătat faptul că tânărul ar fi a folosit arma și muniția deținute ilegal, efectuând mai multe focuri de armă,  în curtea locuinţei sale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și contrabandă calificată, iar față de tânărul în vârstă de 20 de ani, a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat unităţii de parchet competente, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Asistentă medicală reținută de polițiști pentru furt calificat: a strâns de la cei pe care îi îngrijea un kilogram de aur și bani

O asistentă medicală a fost reținută de polițiști pentru furt calificat: a strâns de la cei pe care îi îngrijea un kilogram de aur și bani. Aseară, în urma audierilor, aceasta a fost reținută deoarece, profitând de starea de vulnerabilitate a pacienților a reușit să își însușească bunuri în aur și bani. Ținta ei erau persoanele în vârstă care nu aveau aparținători și pentru care se oferea să le facă […]

todayiunie 16, 2023 575

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%