Actualitate

Tânără de 15 ani din Orăștie a dispărut

todayianuarie 28, 2023 2649 8

Background
share close

Astăzi, Poliția Municipiului Orăștie a anunțat dispariția unei minore de 15 ani. Fic Sara Maria de 15 ani locuiește în Rețeaua de Case Familiale din Orăștie. Ea avea bilet de învoire când a plecat de acasă și nu a revenit după expirarea învoirii.

 

Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara informează că „minora prezintă următoarele semnalmente: ochi căprui, constituție atletică (greutatea de aproximativ 45-50 kg.), înălțimea de aproximativ 1.60 m, păr lung, brunet. La data plecării voluntare din centru, minora purta următoarele articole vestimentare: hanorac de culoare gri, jeans de culoare gri și încălțăminte sport de culoare alb cu verde.”

Polițiștii au demarat activități în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze numărul unic de urgență 112.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Viceprimarul Hunedoarei s-a stins din viață la 47 de ani

Astăzi, multe mesaje de condoleanțe au anunțat trecerea prematură în neființă a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar. Acum  o lună, acesta împlinise 47 de ani. În trecut acesta a fost Director executiv la Casa Județeană de Pensii Hunedoara  și avocat, în Baroul Hunedoara. Din toamna lui  2020, a ocupat  funcția de viceprimar al municipiului Hunedoara. sursa foto: internet Adriana Chira  

todayianuarie 28, 2023 422 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%