Actualitate

Tânără de 16 ani a încercat să păcălească poliția, schimbând locul său în mașină

todayianuarie 25, 2023 500

Background
share close

A condus o mașină și apoi a vrut să scape păcălind echipajul de poliție. În Almașu Mic, aseară o tânără de 16 ani  care fusese oprită în trafic, a schimbat locul cu pasagerul din dreapta, lucru observat de polițiștii aflați la fața locului.

Văzând că au fost descoperiți, atât tânărul de 22 de ani din Hunedoara, cât și tânăra de 16 ani au recunoscut că au schimbat locurile la vederea poliției.

Într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu a declarat următoarele:

     „ În urma opririi, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 22 de ani, din municipiul Hunedoara,  iar pe locul din dreapta-față se afla o minoră în vârstă de 16 ani, din Hunedoara, care nu posedă permis de conducere.

      Tânărul a relatat că avea cunoștință despre faptul că minora nu posedă permis de conducere, iar aceasta a recunoscut faptul că ea a condus autoturismul, iar la vederea poliţiştilor cei doi au făcut schimb de locuri.”

Pentru fapta sa, fata s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Clubul de lectură în limba engleză- o nouă inițiativă a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”

Un colectiv de profesori ai Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu”  din Orăștie vin cu ideea înființării unui club de lectură în limba engleză. Inițiativa se adresează tuturor elevilor pasionați de limba engleză și este o modalitate de socializare prin intermediul cărților. Pe 24 februarie, de Dragobete va fi prima temă a clubului de lectură și anume „Romance and love stories”.       Cosmina Prața  

todayianuarie 25, 2023 30 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%