Diverse

Tânără de 17 ani din Orăștie dată dispărută

todaymartie 27, 2023 488

Background
share close

O tânără  de 17 ani din Orăștie este dată dispărută. Plecarea ei a fost anunțată autorităților de către tată  care a informat că aseară în ultima conversație fata și-a manifestat intenția de a nu reveni la domiciliu.

„În data de 26 martie 2023, în jurul orei  22:30, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat din localitate cu privire la faptul că fiica sa, Dincă Andreea (foto) în vârstă de 17 ani, din Orăştie, din a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Bărbatul a declarat faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu cu un taxi, în jurul orei 14:00, iar ultima dată a vorbit cu ea la telefon, în jurul orei 22:20, aceasta afirmând că nu dorește să se întoarcă la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, 60 kg., păr șaten, lung, ochi căprui.

La momentul plecării de la domiciliu, minora purta: pantofi sport de culoare negru cu galben, pantaloni de trening de culoare portocalie, cu jambiere albe și vestă de culoare portocalie.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării tinerei, care fost dată în urmărire naţională şi consemn la frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112, ” se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

O casă a ars la Săliște din cauza unui scurtcircuit

O casă a ars în această noapte în localitatea Săliște. Pompierii deveni și cei ai punctului de lucru din Băița au intervenit pentru a stinge flăcările care s-au extins pe o suprafață de 150 de metri pătrați. Conform comunicatului emis de ISU Hunedoara, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric, din fericire nu au fost victime umane.     Cosmina PRAȚA

todaymartie 27, 2023 40

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%