Actualitate

Tânărul medic Alin Popescu de negăsit în apele reci ale Goznei.

todayiulie 24, 2023 2245 1

Background
share close

Tânărul medic ginecolog al Spitalului Municipal din Orăștie nu a fost încă găsit, în lacul Gozna. ISU Caraș-Severin informează că:

„În această seară, începând cu ora 18:50, au încetat căutările persoanei presupusă înecată în lacul Gozna, Văliug.

Misiunea va fi reluată dimineață, efectivul de forțe fiind suplimentat cu 1 echipaj de scafandri de la Salvatim din Timișoara.”

Ieri, medicul Alin Popescu a intrat în lac, iar prietenii au fost cei care au sunat disperați la 112, anunţând că acesta a intrat în lac şi nu a mai fost văzut.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Reșița, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și 1 barcă de salvare. În sprijin, au fost solicitate echipaje specializate din județele învecinate, două de la ISU Arad și două de la ISU Hunedoara, după cum ne-au transmis reprezentanții  ISU Semenic.

Alin Popescu era medic ginecolog la Spitalul Municipal Orăștie începând din acest an, și era foarte îndrăgit de colectivul de medici, asistenți și pacienți, dispariția sa a întristat întreaga comunitate orăștiană.

Lacul Gozna este un lac de acumulare situate în Munții Semenicului și de-a lungul timpului, de când a fost construit în perioada interbelică, aproape că nu a fost an în care apele barajului să nu fi luat viața cuiva care s-a avântat prea mult în undele sale.

Barajul Gozna sau Văliug cum i se mai spune, este format de apele Bârzavei, iar malurile sale și împrejurimile au devenit o adevărată stațiune ce atrage mii de turiști din toată țara, în fiecare vară.

 

 

 

 

Cosmina Prața

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Bilanț de vreme severă: 17 localități afectate de vânt și furtună

Ca urmare a avertizărilor meteorologice - cod portocaliu și cod rosu (fenomene meteo imediate) emise pentru județul Hunedoara, prin intermediul numărului unic de urgență 112, până la orele 08.00, s-au primit 40 de apeluri prin care se solicita intervenția echipajelor operative. Astfel, 60 de pompieri din cadrul ISU Hunedoara au intervenit pe parcursul acestei nopți pentru înlăturarea efectelor negative înregistrate efecte negative în 17 localități: Deva, Petroșani, Călan, Hațeg, Sarmizegetusa, […]

todayiulie 22, 2023 297 2 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%