Actualitate

Telenovela viceprimarului Orăștiei, departe de a se fi terminat

todayaprilie 20, 2021 1948 5

Background
share close

Orăștia rămâne în continuare fără viceprimar

Telenovela viceprimarului continuă la Orăștie. După câteva luni în care municipiul Orăștie nu a avut viceprimar, astăzi, 20 aprilie 2021, în ședința Consiliului local Orăștie ce a început la ora 13:00, ar fi trebuit să fie dezbătut proiectul de hotărâre privind alegerea viceprimarului municipiului, lucru ce nu s-a mai întamplat. Primarul Ovidiu Bălan, inițiatorul proiectului de hotărâre, a propus retragerea acestuia de pe ordinea de zi, fapt ce s-a și întâmplat.

Cine ar urma să fie următorul viceprimar al Orăștiei?

Consilierii locali ar fi urmat să facă propuneri în plen, urmând ca alegerea viceprimarului să fie supusă la vot, prin vot secret. Conform informațiilor noastre, consilierii nominalizați ar fi fost Nicolae Iordăchescu, din partea PSD, Mihai Zvînca, din partea USR, acesta fiind și președintele organizației locale, iar din partea PNL consilierul local Mihai Molocea.

În concluzie, Orăștia rămâne în continuare fără viceprimar, până la o dată necunoscută.

Foto: Călin JORZA

Scris de radio color

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Incendiu violent la o casă din Bobâlna (FOTO)

Un incendiu de proporții s-a produs în noaptea de 19 aprilie în satul Bobâlna din comuna Rapoltu Mare. Se pare că totul a pornit de la un scurtcircuit. Pompierii hunedoreni au fost alertați în toiul nopții, aceștia intervenind prompt, cu două echipaje, și reușind într-un final să stingă focul ce aminința să se extindă.  Acoperișul casei a ars aproape în întregime, focul mistuind și o parte dintr-o anexă construită în […]

todayaprilie 19, 2021 664

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%