Actualitate

Tema deșeurilor de la Vulcan continuă în agenda prefectului Călin Petru Marian

todayiunie 19, 2023 23

Background
share close
Tema deșeurilor de la Vulcan continuă în agenda prefectului Călin Petru Marian. Astăzi, acesta a asistat la ridicarea primelor tone de deșeu depozitat în hala  care adăpostea stația de sortare a societății comerciale S.C. Pregoterm S.A.
În sfârșit o soluție s-a aflat, precum spun însuși,  Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara: ,, 𝐒𝐄 𝐏𝐎𝐀𝐓𝐄! Deșeurile de la Vulcan sunt ridicate și urmează să fie transportate și depozitate în cel mai scurt timp posibil, iar aceste acțiuni sunt posibile datorită bunei cooperări între toate instituțiile publice implicate în soluționarea aceste situații. Le mulțumesc tuturor partenerilor de dialog pentru implicare. Locuitorii municipiului Vulcan sunt beneficiarii direcți ai eforturilor comune și această realizare este un câștig pentru comunitatea locală.”
Acum o lună, prefectul județului Hunedoara a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara pe tema deșeurilor depozitate în hala care adăpostea stația de sortate a societății comerciale S.C. Pregoterm S.A.
La întâlnirile precedente ce au avut ca tematică au participat reprezentanții mai multor instituții și autorități publice din județul Hunedoara (ISU Hunedoara, Garda de Mediu, Consiliul Județean Hunedoara, Primăria Municipiului Vulcan, ADI – SIGD Hunedoara, precum și reprezentanții lichidatorului judiciar al societății comerciale S.C. Pregoterm S.A. și ai companiei SUPERCOM S.A.), iar în urma dialogului au fost identificate și adoptate soluțiile optime pentru a rezolva problema acestor deșeuri toxice.
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Social

A început Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a

Absolvenţii clasei a VIII-a au susţinut luni proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. În județul Hunedoara sunt 16 centre de examinare. Proba scrisă la Matematică este programată pentru miercuri. Elevii ce aparțin minorităţilor naţionale vor susţine joi, proba la limba şi literatura maternă. Rezultatele vor fi comunicate pe 28 iunie până la ora 14,00. Contestaţiile vor putea fi depuse […]

todayiunie 19, 2023 55

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%