Actualitate

Tichete de masa de la Guvern

todayiunie 7, 2022 53

Background
share close
Valoarea nominală a unui tichet de masă se majorează cu 50%, ca urmare a măsurii pe care am votat-o astăzi, cuprinsă în pachetul „Sprijin pentru România”, implementat de Guvernul României.
ℹAstfel, de la 20,17 lei, valoarea unui tichet de masă crește la 30 de lei începând cu data de 1 iulie 2022.
ℹTotodată, în baza legii pe care am adoptat-o astăzi, plata taberelor pentru copii poate fi făcută şi cu voucherele de vacanţă acordate părinţilor.
ℹPeste două treimi din măsurile prevăzute în Pachetul de măsuri economico-sociale ”Sprijin pentru România” sunt active și produc deja efecte.
ℹ Pentru că avem nevoie de un mediu economic sănătos, 60% din acest pachet de măsuri vizează mediul de afaceri și investiții, iar 40% reprezintă măsuri de sprijin pentru persoanele vulnerabile.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

PNL Hunedoara reprezentat la Congresul PPE

Cea mai mare forţă politică din Europa îşi alege conducerea Zilele acestea, în Olanda, la Rotterdam, are loc Congresul Partidului Popular European. Personalităţi politice marcante din toată Europa sunt prezente la acest eveniment, care vor exprima viziunile pentru viitorul european. Organizaţia Judeţeană PNL Hunedoara are şi ea un reprezentant la acest important eveniment politic, în persoana preşedintelui organizaţiei, deputat Vetuţa Stănescu. Premierul României, Nicolae Ionel Ciucă, participă de asemenea la […]

todaymai 31, 2022 201

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%