Actualitate

Timișorean reținut pentru o serie de tâlhării, pe raza municipiului Deva

todaymartie 9, 2023 57

Background
share close
Deva. Bărbat reţinut preventiv de poliţişti, pentru tâlhărie calificată, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.
Ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva, în colaborare cu polițiști timișoreni, au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Timișoara, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, în noaptea de 28 februarie 2023, pe raza municipiului Deva. UN adevărat lanț de tâlharii, explicate în comunicat de către IPJ Hunedoara:

Poliţiştii au stabilit că, la data de 28 februarie 2023, în jurul orei 02:30, bărbatul a smuls poşeta unei femei care se deplasa pe aleea Viitorului, din Deva (prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 300 de lei).
În aceeaşi noapte, bărbatul a comis mai multe infracţiuni de furt calificat (6 acte materiale), prin spargerea unuia dintre geamurile unor autoturisme parcate pe diferite străzi din municipiul Deva, după care a sustras diferite bunuri din interiorul acestora.
Totodată, față de bărbat, poliţiştii vor efectua cercetări şi pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, fapte ce au fost comise tot în data de 28 februarie 2023, în intervalul orar 01:00 – 08:00, când a pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor și, apoi, pe ușa închisă, dar neasigurată, a pătruns într-un imobil din municipiul Deva, de unde a sustras 600 de lei și un card bancar, cu ajutorul căruia a retras o sumă de bani de la un A.T.M. din Deva.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, față de bărbat, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.”

 

În acest caz, poliţiştii vor continua cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului. Deocamdată, bărbatul  a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva și urmează a fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Vineri, Orăștia omagiază „Ziua deținuților politici anticomuniști din România”

Vineri, la Sinagoga din Orăștie două personalități orăștiene vor fi comemorate. În semn de respect pentru Deținuții Politici Anticomuniști din perioada 1944-1989, dr. Aurel Vlad și Sebastian Bornemisa, de la a căror trecere în neființă se împlinesc anul acesta, 70 de ani, vor fi comemorați la Sinagogă începând cu ora 12:00. Organizatori sunt Primăria Municipiului Orăștie, Consiliul Local Orăștie, Casa de Cultură „Alexandru Grozuță", Biblioteca „Sebastian Bornemisa" și  Asociația ASTRA- […]

todaymartie 9, 2023 32

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%