Actualitate

TNL Deva organizează un târg de adopție de căței

todayfebruarie 10, 2023 40

Background
share close

COMUNICAT DE PRESĂ

În acest weekend, organizația TNL Deva va organiza un târg de adopții de căței fără stăpân, intitulat „Deschide-ți inima, adoptă și salvează o viață!”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Bobitza’s Ark și va desfășura sâmbătă și duminică (11 – 12 februarie 2022), între orele 11:00 – 16:00, la adăpostul privat din comuna Brănișca (satul Brănișca nr. 213A, comuna Brănișca, județul Hunedoara).

Eveniment Facebook: https://bit.ly/3DSOn7F

Descriere eveniment Facebook:

„În luna iubirii, te așteptăm să savurăm împreună un ceai cald, fursecuri și să te molipsim cu voie bună, pentru ca mai apoi să îți facem cunoștință cu frumoșii blănoși, îngrijiți și adăpostiți de prietenii și partenerii noștri de la Asociația Bobitza’s Ark.

Peste 90 de căței abandonați sunt în căutarea unei familii protectoare și iubitoare!

Sâmbătă și duminică (11 – 12 februarie), între orele 11 – 16, te așteptăm la casa prietenilor noștri: Asociația Bobitza’s Ark, situată la câteva minute de Deva, în satul Brănișca nr. 213A, comuna Brănișca, județul Hunedoara.

Termeni și condiții: www.registru-caini.ro/legislatie/ ”

 

 

 

 

 

Sursă: comunicat TNL Deva

 

 

 

Cosmina Prața

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Claudiu Nițariu, autorul accidentului de la Petroșani rămâne în arest

Tribunalul Hunedoara a judecat, astăzi, cererea procurorilor de prelugire a mandatului de arestare în cazul tânărului din Aninoasa, care a fost autorul accidentului de la Petroșani. În urma acestui accident a murit  un copil de 11 ani și au fost răniți alți cinci, după ce tânărul i-a lovit cu mașina, pe o trecere de pietoni din Petroșani. Claudiu Nițariu nu avea permis de conducere și era băut. În urma impactului […]

todayfebruarie 10, 2023 113 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%