Actualitate

Tragedie în apele Streiului: o femeie și-a pierdut viața, alte cinci persoane au fost salvate

todayaugust 14, 2023 819

Background
share close

Tragedie în apele Streiului: o femeie de 57 de ani a murit și alte 5 persoane au fost transportate la spital  după ce au fost surprinse de curenții puternici ai râului. 

ISU Hunedoara, prin purtătorul de cuvânt Roxana Mateuț informează că în această după amiază, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că mai multe persoane care se aflau la scăldat în râul Strei, pe raza localității Strei, nu au mai putut ieși din apă din cauza curenților puternici.

 

La locul solicitării, ISU Hunedoara a trimis de urgență, două autospeciale de primă intervenție și comandă, două autospeciale dotate cu modul de prim ajutor, o ambulanță SMURD și autospeciala destinată intervențiilor în mediul acvatic.

 

De asemenea, la locul evenimentului a fost solicitat și elicopterul SMURD Arad.

În sprijinul pompierilor au fost alocate și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

 

La fața locului, pompierii au constatat faptul că 6 persoane, dintre care 3 adulți și 3 copii, care se aflau în râul Strei, au fost luate de curenți, odată cu creșterea nivelului apei.

 

Până la sosirea echipajelor de intervenție, alte persoane aflate în zona respectivă, au reușit să scoată toate cele 6 victime la mal.

 

Din nefericire, o femeie în vârstă de 57 de ani a fost găsită în stop cardio respirator și în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de către medicul de pe elicopterul SMURD.

Celelalte 5 victime (un bărbat în vârstă de 33 de ani, o femeie în vârstă de 30 de ani, 3 minore cu vârstele de 3, 4 și respectiv 17 ani) au fost monitorizate de către echipajele SMURD și SAJ la locul evenimentului și ulterior, au fost transportate la spitalul din Hunedoara pentru investigații medicale suplimentare.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Festivalul de Folclor al Românilor de Pretutindeni- două zile de sărbătoare în centrul stațiunii Geoagiu Băi

Două zile de sărbătoare au fost pregătite pentru turiștii și localnicii din Geoagiu, acolo unde, azi și  mâine vor avea loc „Zilele orașului”. Cea mai așteptată festivitate a anului este Festivalul de Folclor al Românilor de Pretutindeni, care este organizat în apropierea zilei de praznic, în mod tradițional celebrat de români. Cei prezenți se vor putea bucura de spectacole în cadrul cărora vor evolua mai mulți artiști cunoscuți. Cap de […]

todayaugust 14, 2023 150 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%