Politică

Traian Jude: Balșa rămâne pe mâini bune!

todayiunie 6, 2024 54

Background
share close

Traian Jude, candidat PNL pentru un nou mandat de primar, își propune proiecte ambițioase pentru perioada 2024-2028, dorind astfel să asigure cetățenii comunei că Balșa rămâne pe mâini bune.

Pentru perioada 2024-2028, Jude a detaliat principalele proiecte pe care le va urmări, menite să îmbunătățească infrastructura și calitatea vieții în comunitate. Printre inițiativele cheie se numără:

  • Deschiderea unei axe turistice: Se va dezvolta o rută turistică pe traseele Voia – Bocșa Mică – Deva și Vălișoara – Băița – Deva, menită să atragă turiști și să promoveze frumusețile locale.
  • Înființarea de capele mortuare la Balșa, Voia, Mada, Poiana și Vălișoara, pentru a oferi spații adecvate pentru ceremonii funerare.
  • Alimentarea cu apă un proiect ce vizează întreaga comună.
  • Reabilitarea drumurilor la Oprișești, Balșa – Stăuini, Mada – Gura Oandrului, Vălișoara – Techereu, Ulița Floarea și drumul comunal spre cimitirul baptist din Voia, asigurând astfel o mai bună accesibilitate și siguranță rutieră.
  • Renovarea Căminului Cultural la Mada vizează transformarea acestuia  într-un spațiu adecvat pentru diverse activități comunitare și culturale.
  • Punte pietonală pe versantul stâng al Cheilor Măzii pe o distanță de 2,5km.
  • Muzeul  Civilizației Dacice de la Ardeu în fosta carieră conform proiectului unui student de la Cluj.
  • Amenajarea unui azil pentru persoanele vârstnice în satul Poiana.
  • Construirea unui bloc ANL pentru tinerii din localitate.

Traian Jude și-a exprimat optimismul și hotărârea de a continua să dezvolte comunitatea din Balșa, punctând că vor fi valorificate toate oportunitățile de finanțare europeană pentru a implementa proiecte ce aduc o plus valoare comunității așezate în poarta Munților Apuseni.

 

 

 

Material comandat de PNL – FILIALA HUNEDOARA COD AEP 21240015

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Mihaiela Csatlos, primarul comunei Romos, se îndreaptă spre al doilea mandat cu o echipă de consilieri consolidată

În comuna Romos continuitatea va exista. Actualul primar al comunei Romos va câștiga un al doilea mandat deoarece are alături de ea o echipă de consilieri consolidată, dedicată dezvoltării și bunăstării comunității. Mihaiela Csatlos este candidatul Partidului Național Liberal pentru un al doilea mandat la funcția de primar, după ce a primit validarea prin vot în 27 iunie 2021, din partea cetățenilor comunei Romos. Mihaiela Csatlos a demonstrat în primul […]

todayiunie 6, 2024 112 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%