Actualitate

Transilvania Undiscovered- la Ardeu ești invitat să începi călătoria prin Ardeal

todayiulie 1, 2023 568 1

Background
share close

Seară de vineri la final de iunie, începută cu inaugurarea resortului turistic Transilvania Undiscovered. Spui „resort” și așteptările te poartă cu gândul spre vacanțele desprinse din revistele cu imagini care fură ochiul.

 

„Cu nimic mai prejos” este locul descoperit de oricine caută liniștea din poarta Raiului.

Aseară, la Ardeu comuna Balşa, a fost oficial deschis resortul turistici Transilvania Undiscovered, alcătuit din căsuțe de lemn și butoaie amenajate să găzduiască pe cei care iubesc natura.

Locația oferă posibilitatea de a ajunge la câteva obiective turistice precum: Cheile Madei, Cheile Ardeului, Cheile Glodului, Cetățuia de la Ardeu. Nu este departe de alte localități ofertante pentru turiști Geoagiu-Băi, Orăștie, Alba-Iulia și Deva.

Managerul resortului, Liviu Todea a pregătit totul minuțios și a deschis porțile tuturor celor care au dorit să participe la deschiderea Complexului Transilvania Undiscovered. La început, piatră de temelie a fost slujba de sfințire oficiată de preoții comunei Balșa. Cei care au venit au avut posibilitatea de a cunoaște căsuțele și butoaiele, camerele amenajate ca la carte.

Apoi au gustat din mâncărurile tradiționale românești în timp ce atmosfera a fost susținută de Simi Belea și Amalia Otea împreună cu formația și invitat special Gheorghe Hendrea, taragotist de excepție.

În organizarea evenimentului de la Ardeu, Primăria și Consiliul Local al comunei Balșa au avut partea lor de susținere, primarul Traian Jude împreună cu echipa sa (cum îi place să spună, recunoscând munca tuturor) au susținut și susțin investițiile private la nivel local.

 

 

 

Galerie foto:

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Liceul „Aurel Vlaicu” e pe locul I în județ

La Evaluarea Națională,  Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu"ocupă locul I în județul Hunedoara, cu media generală 8.79. Este urmat de Școala Gimnazială Boșorod, Colegiul Național "Decebal" Deva, Colegiul Național "Regina Maria" Deva, Școala Gimnazială "Andrei Șaguna" Deva, Școala Gimnazială "Ion Gheoghe Duca" Petroșani. Examenul susținut de elevii din clasele a VIII-a s-a desfășurat în perioada: 19 iunie 2023-21 iunie 2023. Rezultatele inițiale au fost afișate în 28 iunie.     foto:Sebastian Mezei

todayiunie 30, 2023 1361 10

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%