Actualitate

Transport ecologic prin PNRR pentru Deva, Petroșani și Hunedoara

todaydecembrie 8, 2022 20

Background
share close

Municipiile Deva, Petroșani și Hunedoara vor beneficia de transport modern, ecologic, finanțarea fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 62 de noi contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din PNRR. Între cele 62 de noi contracte se regăsesc și obiectivele investiționale din Deva și Hunedoara.

Astfel, municipiul Deva primește 17.598.652,50 lei pentru implementarea proiectului “Achiziționarea de vehicule nepoluante – microbuze electrice”. De asemenea, municipiul Hunedoara implementează programul ”Achiziționarea de autobuze electrice, dimensiune medie si mică”, în valoare de 9.569.728,80 lei.

Pe de altă parte, 18.223.835,40 lei sunt alocate municipiului Petroșani pentru implementarea proiectului ”Realizarea transportului public electric local în Municipiul Petroșani și spre Comuna Bănița”.

Carmen PREDA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Condamnat la 4 ani de închisoare, depistat de polițiști în Șoimuș

Un tânăr de 24 de ani din Brănișca, condamnat la 4 ani de închisoare, a fost depistat de polițiștii în Șoimuș. Tânărul a ajuns după gratii. Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva și cei ai Secției de Poliție Rurală Șoimuș au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Brănișca, pe numele căruia instanţa de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a […]

todaydecembrie 8, 2022 281

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%