Diverse

Trei noi medalii pentru sportivii de la secția de box a CSM Orăștie

todayseptembrie 17, 2023 330

Background
share close

Trei medalii au adus acasă, reprezentanții clubului CSM Orăștie, două de aur și una de argint de la Cupa Unirii din Ungheni, județul Mureș.

Bircea David si Bacrău Denis au luat aurul la categoria 54 copii și, respectiv, categoria 48 tineret. Bircea Cristian a obținut locul 2 la categoria 54 copii.

Cei trei sunt antrenați de Daniel Sorin Clonța care după recentele victorii ne-a declarat următoarele:

Ținând cont că am reluat activitatea doar din luna aprilie , în general sunt mulțumit de evoluția sportivilor, în special a doi dintre ei. Pentru rezultate forte bune la box trebuie răbdare , sacrificii și muncă multă.”

Cupa Unirii de la Ungheni județul Mureș s-a desfășurat pe 15 septembrie și a reunit sportivi din 11 cluburi din țară, clubul orăștian confirmând încă o dată importanța muncii în echipă.

Totodată, această ultimă întâlnire sportivă este o verificare pentru ceea ce urmează: Cupa Municipiului- Gala de Box de la Orăștie.

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Funcționari târâți în comisia de disciplină pentru că au îndrăznit să i se opună

Fiecare zi e o provocare pentru oricine, când ești funcționar public într-o instituție această regulă se aplică direct, clar și uneori apăsător, mai ales când te așteaptă o comisie de disciplină. O astfel de zi cu provocări au avut și cei doi funcționari publici ai primăriei orașului Simeria, Dănuț Terteci și  Tomesc Angela. Primul, Dănuț Terteci este actualul consilier juridic al primăriei Simeria și în momentul de față este cercetat  […]

todayseptembrie 15, 2023 2797 2 4

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%