Actualitate

Trei poliţişti au reușit să salveze o femeie de la sinucidere

todayianuarie 20, 2023 41

Background
share close

 

Aseară, în Petrila, o femeie de 47 de ani a fost salvată de polițisti într-un moment în care aceasta intenționa să se sinucidă. Polițiștii au găsit-o pe podul care traversează Jiul de Est cu intenția de a-si curma viața.

Motivele care au stat la baza gestului său sunt legate de viața personală. În urma discuțiilor purtate de polițiști cu aceasta , femeia a renunțat de la ideea de a continua gestul său. După acest episod teribil, femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență al Municipiului Petroșani, pentru acordarea unor îngrijiri de specialitate.

Eroii de aseară, polițiștii care au convins femeia să renunțe la gestul său sunt : Călugăru Alexandru, Tamaș Valentin și Stancu Marian.

Cei doi poliţişti, cu sprijinul unui alt agent de poliţie din cadrul Poliției Orașului Petrila, care se afla în aceea zonă (fiind în timpul liber) au purtat discuții cu femeia şi au reuşit, după câteva zeci de minute, să o convingă să renunțe la intenţia suicidală”, se menționează în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident rutier cu trei victime la Ciopeia și trafic blocat pe DN66

Azi, la Ciopea, un accident s-a produs din cauza nepăstrării distanței față de autoturism, de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autocamion pe DN66, în localitatea Ciopeia, din direcția Petroșani-Hațeg. Conform  comunicatului IPJ Hunedoara „acesta nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa, condus de către un bărbat în vârstă de […]

todayianuarie 20, 2023 166 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%