Actualitate

Trei proiecte ale consilierului local PNL, Ovidiu Vlad au fost cuprinse în bugetul orașului Geoagiu, pentru 2023

todayianuarie 30, 2023 122 5

Background
share close

Zi de dezbatere și vot pentru bugetul pe 2023 al primăriei orașului Geoagiu. Consiliul Local Geoagiu s-a reunit azi, în ședință pentru a se stabili ce proiecte vor avea întâietate în acest an.

Au fost aprobate 3 proiecte din amendamentele depuse, zilele trecute, de consilierul local al PNL, Ovidiu Vlad. Și anume: înființarea unui cimitir public in Orasul Geoagiu, un teren de sport în satele  Bozeș și Homorod, asigurarea unor servicii minime esențiale pentru sănătatea publică în Cartierul Muzicanților.

Consilierul local al PNL, Ovidiu Vlad a menționat într-un scurt mesaj că „solicitările privind realizarea acestor acțiuni, vin din partea cetățenilor și reprezintă servicii de larg interes public.”

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Campania ,,COD ROȘU! Bullying-ul DOARE!”

Ziua Internațională pentru Nonviolență în Școală, marcată de polițiștii hunedoreni prin activități educativ-preventive derulate de aceștia în unitățile școlare             Ziua de 30 ianuarie este declarată Ziua Internațională pentru Nonviolență în Școală, reprezentând o modalitate de a atrage atenția asupra violenței din mediul școlar. Cu această ocazie, polițiștii hunedoreni au intensificat acțiunile destinate creșterii siguranței în unitățile de învățământ, prin desfășurarea mai multor activități cu caracter preventiv-educativ adresate elevilor […]

todayianuarie 30, 2023 55 3

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%