Actualitate

Trei români între victimele accidentului din Ungaria

todaymartie 12, 2023 257

Background
share close

Trei români se numără printre victimele accidentului  petrecut în lanț, pe  autostrada M1 din Ungaria, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe. Unul dintre aceștia se află în stare gravă.

Ieri, între localitățile Tatabanya și Budapesta,  5 camioane și  37 de autoturisme s-au ciocnit din cauza unei furtuni de nisip. A urmat apoi un puternic incendiu care a pus în dificultate autoritățile ungare în eforturile lor de a salva viețile celor implicați în accident.

Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului au ars 19 vehicule, iar în total 36 de persoane au fost rănite, dintre care o persoană a suferit leziuni care îi pun viaţa în pericol, iar 13 persoane au suferit răni grave.

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

În România e nevoie de mai multe femei cu putere de decizie

Două  candidate  la funcția de președinte a tuturor femeilor liberale au prezentat, la Deva, proiectele și modul în care văd posibilă o implicare cât mai mare a femeilor în  societatea românească. Nicoleta Pauliuc este președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat. Deputatul Diana Morar este secretarul Comisiei Juridice  din  Camera Deputaților. La întâlnire a participat prefectul județului, Călin Petru Marian,  ca invitat la ședința Biroului Politic […]

todaymartie 11, 2023 103

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%