Timp liber

Trupa irlandeză Lord of the Dance by Michael Flatley revine la Oradea, după 5 ani, pentru prima oară pe scena Arenei Oradea, pe 23 mai 2024, cu spectacolul aniversar „Lifetime of standing ovations”.

todayoctombrie 30, 2023 54

Background
share close

Trupa irlandeză Lord of the Dance by Michael Flatley revine la Oradea, după 5 ani, pentru prima oară pe scena Arenei Oradea, pe 23 mai 2024, cu spectacolul aniversar „Lifetime of standing ovations”.

„Sunt foarte încântat să aduc spectacolul Lord of The Dance, după 5 ani, înapoi la Oradea. Simt că acesta va fi cel mai reprezentativ turneu din istoria noastră de peste 25 de ani. Am încredere că producţia va atinge sufletele oamenilor şi va pune zâmbetul pe buze”, a transmis, într-un comunicat al Primăriei Oradea, Michael Flatley.

El a mai adăugat: „Mulţumesc din suflet Visit Oradea şi Primăriei Oradea pentru suportul logistic şi pentru viziunea de a aduce in faţa orădenilor asemenea evenimente de anvergură internaţională”.

Noul spectacol aniversar, „Lifetime of standing ovations”, îmbină tradiţia, dar şi tendinţele contemporane, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez.

„Coregrafii şi costume noi şi cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley, şi acompaniaţi de compoziţiile lui Gerard Fahy”, se menţionează în acelaşi comunicat.

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanţelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum şi datorită apariţiei sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internaţional.

După mai mult de 25 de ani de la primul spectacol, Michael Flatley şi Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime, dar şi adevărate branduri. Spectacolul vibrant şi energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică şi muzica specială, au uimit publicul din întreaga lume.

Producţia a câştigat nenumărate premii şi a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră şi până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de ţări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producţii de dans din lume.

Biletele pentru spectacolul din 23 mai 2024 de la Arena Oradea (noua sală a sporturilor) pot fi achiziţionate din reţeaua ia Bilete Lord of the Dance – 23 mai ’24 – Arena Oradea – iaBilet.ro şi încep de la 99 lei şi până la 499 lei cele din Categoria VIP, în funcţie de categoria de loc. AGERPRES

Lord of the Dance

 

 

 

 

Sursă: AGERPRES

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Comunitate

Rapoltu-Mare și Bobâlna: Lucrările de reparație la rețeaua de alimentare cu apă continuă

Rapoltu-Mare și Bobâlna: Lucrările de reparație la rețeaua de alimentare cu apă continuă   Activitatea Goscom informează că mâine în localitățile Rapoltu-Mare și Bobâlna se va sista furnizarea apei. Programul este între orele 8:00 și 15:00. Luni 30 octombrie 2023 se vor executa lucrări de reparație la rețeaua de alimentare cu apă, se sistează furnizarea apei în localitățile Rapoltu Mare și Bobâlna între orele 08:00 - 15:00.       […]

todayoctombrie 29, 2023 50

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%