Actualitate

Turism cu scop precis: furt calificat și tâlhărie

todayfebruarie 2, 2023 260

Background
share close

 

Turism cu scop precis: furt calificat și tâlhărie. Ieri, doi clujeni au fost prezentați, Judecătoriei Deva. Motivul? Luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile, față de un bărbat de 33 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie și control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, față de o tânără  de 25 de ani cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, furt calificat și tâlhărie.

Cei doi în perioada 26-31 ianuarie au comis mai multe infracțiuni de furt și tâlhărie, pe raza municipiului Deva. Mai întâi, tânăra a alimentat cu combustibil, mașina și a plecat fără să plătească, apoi cei doi au furat haine și încălțăminte, dintr-un magazin.

Sejurul turistic a fost întrerupt când au fost prinși în flagrant, în timp ce se „serveau” de pe rafturile unui magazin. Au încercat să scape, au fost violenți, totuși cei care i-au prins au reușit să îi oprească și să îi predea autorităților.

„La data de 31 ianuarie 2023, aceștia au fost prinși în flagrant, după ce au sustras bunuri din incinta unui magazin situat în municipiul Deva, bunuri cu care au trecut de casele de marcat fără a le achita. Cei doi, au avut o atitudine violentă și amenințătoare la adresa angajaților magazinului, după ce au lăsat bunurile sustrase, încercând să își asigure scăparea din magazin prin modalitatea de a se împinge în persoanele aflate în jurul lor care încercau să îi țină în incinta magazinului până la venirea polițiștilor. De asemenea, s-a stabilit că, bărbatul în vârstă de 33 de ani, în timp ce era reținut de către unul dintre angajații magazinului, l-a lovit pe acesta cu un pet de apă, plin, în zona frunții.

Ulterior examinării de către polițiști a autoturismului cu care suspecții se deplasau, în interiorul acestuia au fost descoperite bunuri sustrase din magazinele din municipiul Deva, precum și bunuri sustrase din incinta altor societăți comerciale din țară ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul emis de către IPJ Hunedoara.

Amândoi au fost reținuți și s-au ales cu dosar penal.

 

 

 

 

 

Cosmina PRAȚA

 

 

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident la Aninoasa: un tânăr s-a izbit de mașina poliției aflată în misiune

A virat stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu mașina poliției. Azi, un tânăr de 25 de ani a provocat un accident în Aninoasa, după ce a fost lovit de un echipaj al Poliției din Petrila, aflat în misiune. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Pentru fapta sa, tânărul a  fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 1305 […]

todayfebruarie 2, 2023 41

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%