Actualitate

Uerom: drumul mătăsii trece prin Orăștie

todaymai 2, 2023 778 5

Background
share close

Fabrica de mobilă Uerom Furniture și-a deschis de azi, oficial porțile. Startul pentru a intra pe piața muncii din România a fost dat de către planul de afaceri al companiei chineze susținut prin parteneriatul încheiat cu Ikea.

La Orăștie se produc scaune de birou, scaune de masă și canapele, toate sub parametrii ceruți de Ikea.

În acest moment lucrează aproximativ 115  de oameni, însă ținta este de a oferi un loc de muncă pentru 250 de persoane cu orar de lucru ce include program de 8 ore pe 2 schimburi pînă la sfârșitul anului.

Deschiderea fabricii UEROM a fost salutată de patronul chinez, Zhang Jiayong deținătorul grupului alcătuit de fabricile deschise în trei țări pe două continente: China, Vietnam și România. Alături au fost și partenerii Ikea, reprezentați de către, Imram Kalwar.

 

De asemenea au răspuns afirmativ prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian  și primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Laurențiu Bălan care în calitatea lor de reprezentanți ai autorităților adminitrative au salutat deschiderea activității companiei chineze la Orăștie.

Astfel, prin investiția realizată la Orăștie, se poate spune că municipiul este un mediu antrenant din punct de vedere economic, iar dinamica acestui pas va asigura un loc vizibil pe harta județului Hunedoara și nu numai.

 

 

 

 

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Programul Casa Verde 2023 urmează să demareze curând

Programul Casa Verde 2023 urmează să demareze curând, și anume în perioada 5-15 mai, conform declarațiilor reprezentaților Ministerului Mediului și ai Administrației Fondului pentru Mediu. În acest an, cei care solicită accesul la Casa Verde o vor putea face fără intermediari, singuri și în mod gratuit direct pe site-ul instituției . Încă nu a fost publicată varianta finală a ghidului de finanțare în Monitorul Oficial, dar dacă sunteți interesați să […]

todaymai 2, 2023 46 1

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%