Actualitate

Uibărești: acoperișului case a fost distrus de un incendiu

todayoctombrie 18, 2023 144

Background
share close

Un incendiu a avut loc în această dimineață la Uibărești în comuna Ribița. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului care a distrus acoperișul unei case. Nu au existat victime, unicul locatar al casei aflându-se in siguranță la sosirea pompierilor, în exteriorul construcției. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum degradat, necurățat și neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Pompierii Secției Brad au intervenit, în această dimineață, cu două autospeciale de stingere și cu o ambulanță SMURD pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o casă de locuit din localitatea Uibărești, comuna Ribița. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la acoperișul și podul casei, iar în urma recunoașterii s-a constatat că nu sunt victime, singurul locatar se afla în siguranță, în exteriorul construcției. Intervenția pompierilor brădeni, începută în jurul orei 03.15, a eliminat pericolul de propagare la întreaga casă, dar flăcările au produs distrugeri ale acoperișului și podului construcției. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum degradat, necurățat și neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere”, se arată in comunicatul ISU Hunedoara, transmis prin purtătorul de cuvânt, Lucian Morogan.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Catedrala Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril din Orăștie găzduiește azi, Conferința „De la Moarte la Viață”

Astăzi, începând cu ora 18:00 are loc la Orăștie o conferință, ce va fi găzduită la Catedrala Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Invitat este părintele Cezar Axinte, paroh și duhovnic la Capela Tinerilor cu hramul Buna-Vestire și Sfânta Cuvioasa Maria Egipteanca din stațiunea Mamaia din Constanța. Întâlnirea va fi moderată de către Mihai Vladu. Amândoi vin la Orăștie să împărtășească din experiența lor duhovnicească într-un eveniment a cărui temă este […]

todayoctombrie 18, 2023 105

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%