Actualitate

Ultima zi de actualizare a dosarelor pentru obținerea unei locuințe sociale

todayoctombrie 31, 2022 17

Background
share close

Astăzi este ultima zi de actualizare a dosarelor pentru devenii care au depus cereri pentru acordarea de locuințe sociale. Actualizarea dosarelor este necesară pentru a stabili lista de priorități cu solicitanții îndreptățiți să primească o locuință socială în anul 2023.

Documentele actualizate se depun la sediul Direcției de Asistență Socială  Deva, biroul Fond Locativ până la orele 16:00. Lista documentelor necesare este publicată pe pagina internet a Primăriei Municipiului Deva.

Important de reținut că dosarele neactualizate nu vor fi incluse pe lista de priorități valabilă pentru anul 2023, ce va fi supusă dezbaterii si aprobării Consiliului Local Deva în luna noiembrie 2022.

Datele oficiale ale Biroului Fond Locativ arată că, în evidențele DAS Deva, se află peste 700 de dosare de locuințe sociale și mai mult de trei sferturi dintre acestea nu au fost actualizate de cel puțin 5 ani.

Pe de altă parte, 33 de dosare au fost înregistrate în anul 2022 și doar 15% din totalul devenilor care au solicitat atribuirea unei locuințe sociale și-au actualizat documentele până la această dată.

În prezent, Direcția de Asistență Socială Deva administrează un număr de 657 de locuințe sociale situate în 17 imobile.

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

6 medalii obținute de elevi de la Liceul Aurel Vlaicu, sportivi la Dacicus

În ultimele zile de vacanță, 3 elevi de la Liceul Aurel Vlaicu din Orăștie au obținut 6 medalii la nivel mondial, în Italia. Tinerii se antrenează la Clubul Dacicus din Orăștie. Unii au deja vitrine întregi de trofee, obținute în timp. Prima zi a Campionatului mondial a urcat pe podium pe David Nistor din clasa a X-a, pe prima treaptă. Tot în prima zi, Antonia Nechita, din clasa a IX-a […]

todayoctombrie 30, 2022 211

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%