Social

Un bărbat a murit electrocutat din cauza trimmerului

todaymai 24, 2023 5543 1

Background
share close

Un bărbat originar din comuna Hărău a murit electrocutat în ciuda eforturilor depuse de echipajul SMURD sosit la fața locului. Nefericitul accident s-a produs în timp ce bărbatul folosea coasa electrică. La un moment dat acesta s-a electrocutat ceea ce i-a provocat un stop cardiorespirator, conform comunicatului emis de ISU HUNEDOARA.

 

 

Un bărbat în vîrstă de 59 de ani, din comuna Hărău, a murit în această după amiază, în urma unui stop cardiorespirator survenit electrocutării.

Bărbatul folosea o coasă electrică (trimmer) pentru a tăia iarba din curtea casei sale. La un moment dat s-a electrocutat, cel mai probabil de la cablul de alimentare al trimmerului și a căzut secerat. Soția a anunțat imediat dispeceratul 112 și, până la sosirea echipajului SMURD din Simeria și ambulanței S.A.J. a încercat să-i acorde primul ajutor, împreună cu un vecin.

Dispeceratul Integrat Hunedoara a solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Caransebeș care a ajuns în 20 de minute, cu un echipaj de prim ajutor, cu medic.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical timp de aproape 80 de minute, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat și a fost declarat decedat.

 

 

Galerie foto:

 

Sursă: ISU Hunedoara

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Accident Geoagiu: a rupt un stâlp de electricitate

Ieri un bărbat de 47 de ani, din Geoagiu a pierdut controlul tractorului pe care îl conducea și a rupt un stâlp de electricitate cu colțul remorcii, încercând să evite un camion care se deplasa din sens invers. În urma evenimentului rutier au fost produse doar pagube materiale, iar la fața locului s-au deplasat reprezentanţi ai companiei de distribuţie a curentului electric, pentru remedierea situației și estimarea pagubelor, informează IPJ […]

todaymai 23, 2023 532

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%