Actualitate

Un bărbat a spart mai multe geamuri din primăria Hațeg

todayfebruarie 23, 2023 50 1

Background
share close

Nemulțumit că nu a primit o locuință socială, un bărbat de 49 de ani din Hațeg a spart cu toporul mai multe geamuri din primăria orașului Hațeg.  S-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Astăzi, în jurul orei 12:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată pe numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Orașului Hațeg și a urcat la etajul 1 al instituției, nemulțumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuință socială (nu au rezultat victime în urma acțiunii bărbatului).
Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică împreună cu o patrulă de jandarmi, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul Poliției Orașului Hațeg. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Hațeg, urmează a fi reținut pentru 24 de ore,” se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Un tânăr orăștian a dispărut, în Germania

Un tânăr din Orăștie , de 20 de ani plecat la muncă în Germania a fost dat dispărut. Familia a anunțat autoritățile române ieri, după mai multe tentative de a lua legătura cu acesta.  Tânărul a plecat în luna noiembrie, iar din data de 14 februarie, familia nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu acesta, telefonul mobil fiind închis. Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice […]

todayfebruarie 23, 2023 307

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%